Zwitserse Witte Herders ** White Swiss Shepherd dogs     

Home pagina

De PUPS van Dunya en Dinq & Bindy en Ghost

*De dracht*

De meisjes zijn zwanger !! Wat zijn we blij !!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 Naar de geboorte van Bindy's pups

 Naar de geboorte van Dunya's pups

 

Onze zeer zwangere meisjes zitten alweer op de laatste week, en ze voelen zich prima!

Bindy en Dunya hebben de 8 weken inmiddels bereikt. We hebben alle spulletjes klaar staan voor de bevalling en we "tempen" het tweetal elke dag een paar keer. Je kunt namelijk aan de lichaams temperatuur vaak zien of de bevalling er aan zit te komen. Ook hebben we de buikjes geschoren zodat de pups aan schone goed bereikbare tepels hun eerst slokje kunnen nemen.We voelen nu de kleintjes in de buik bewegen wat betekent dat ze al flink groot en sterk geworden zijn inmiddels! De foto's zijn gemaakt op een wandeling op de Drenthse heide wat de meiden met hun top conditie vonden :-) De bevalling(en!) zal niet lang meer op zich laten wachten..

 

Jawel! 7 weekjes zwanger alweer!

 

  

Hierboven zie je dat de buikjes van de dikke vriendinnen aardig gegroeid zijn. De foto's zijn gemaakt met 7 weken dracht. Een beetje te vergelijken met 7 maanden zwangerschap bij de mens. De pups zijn bijna levensvatbaar maar moeten het liefst toch nog zeker een week blijven zitten. Bindy's melkklieren zijn ook enorm gegroeid de pups zullen goed voorzien worden van melk door haar. Mocht Dunya meer pups krijgen dan Bindy dan zou Bindy eventueel mogen bijspringen als adoptie mama. We wachten de laatste lootjes af.....

De meisjes wandelen en zwemmen nog dagelijks zodat hun conditie mooi op peil blijft. Ze zijn intussen niet meer zo snel met rennen en daar balen ze wel een beetje van ;-)

 

 

De dames hebben hun eerste zwangerschaps weken zonder enig probleem doorstaan. Aan hun gedrag was niet te merken. Maar ruim 3 weken na de dekking konden we heel duidelijk vruchtblaasjes voelen in hun buikjes en was een verder zwangerschaps test of echo niet nodig. Nog vóór die tijd hadden we tot onze grote verbazing 2 (!!) ooievaars (!) vlak langs de snelweg zien zitten en hadden toch wel een vermoeden dat er pupjes onderweg zouden kunnen zijn. Eigenlijk krijgen we altijd een duidelijk voorteken voor er, na de dekking, een maand om is .

Hieronder zie je een stukje video van de meisjes die hier 5 weken zwanger zijn.

Bom-vol bruizende energie en super happy in alle opzichten. Er is al wel duidelijk een buikje te zien bij beiden!

Geen misselijkheid, prima eetlust, vol energie en ze strálen

 

☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻

 

 

Bindy en Dunya zijn nu 3 weken zwanger en hebben verder geen enkele teken gegeven, ze zijn fit en niet misselijk en hebben geen ander ongemak tot nu toe.

 

 

:: 24 juli 2013 :: We zijn mega-blij !!   

Dunya en Bindy gaan mama worden !! We hebben bij beide meisjes vruchtblaasjes kunnen voelen; JOEHOE !!!!!

 

 Naar de geboorte van Bindy's pups

 Naar de geboorte van Dunya's pups

 


© Vivid Daydream

Home pagina