Zwitserse Witte Herders ** White Swiss Shepherd dogs     

Home pagina

De pups van Dunya en Dinq

&

De pups van Bindy en Ghost

*Week 4*

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Veel kraamvisite en mega veel ruimte voor de groeiende pups!

We krijgen het nu werkelijk heel erg druk met deze zich geweldig mooi en snel ontwikkelende pupjes. We hadden verwacht heel veel verschil te zien tussen beide nestjes maar het is maar goed dat elke pup een duidelijk bandje om heeft. Ze gaan heel erg gelijk op. En wat zijn ze ge-wel-dig....!! Gelukkig houden ze ervan geknuffeld te worden want dat worden ze vaak en veel, we kunnen het niet laten ze soms helemaal plat te kussen.

De doorgekomen tandjes worden uitgeprobeerd op de speeltjes, op ons en op elkaar. Maar gelukkig niet te fanatiek; ze hebben al door dat het de bedoeling is zich te beheersen, dat is een aangeboren kwaliteit :-)

Deze drukke tijd moeten we natuurlijk ook alle nieuwe baasjes de ruimte geven. Zij komen maar al te graag mee-genieten! En ja dat is heel goed te begrijpen, en daar moeten we ook tijd voor maken. We zijn heel blij met alle leuke en lekkere en mooie meegebrachte kadootjes voor de hondjes en voor ons, vl te gek !!

We dachten ineens dat 5 pups van Bindy langhaar bleken te zijn, maar.....een paar dagen later gingen we toch weer twijfelen...zouden de vachtjes tch kort zijn maar tijdelijk even langer ??? Lastig lastig als je nog nooit een gemengd nestje hebt gehad! En misschien s het geen gemengd nestje maar worden het alleen korthaar herders.. We wachten nog maar even af. De pupjes twijfelen zelf wellicht nog ;-)

Halverwege de week zijn de kraambedden opgeruimd en hebben we een deel van de huiskamer afgezet met puppy-hekjes. Voor het eerst zijn alle pupjes nu samen en hebben een z van ruimte. Een deel met krantjes waarop bijna alle hoopjes en plasjes terecht komen en een deel met twee dikke slaap en speel dekens en een laken.

Het eten gaat in groepjes van eerst 2, later 4 en daarna 5. Elk zijn eigen bakje zodat we weten wat ieder binnen krijgt en de "snelle-jongens" niet alles op happen voor de neus van de langzamere eters.

Natuurlijk spelen ze nu met elkaar en al die 20 samen te zien is echt ongelooflijk mooi en heerlijk! De mama's vinden het nu nog maar z-z, zo'n witte grote boeven bende die op hen afrent. Ze zijn dan ook heel dankbaar dat wij mensen de moederrol op ons nemen en laten het relaxed aan ons over. De melkfabriek draait nog dus af en toe moet er even wat afgenomen worden en leggen we een paar pups aan de melk-bar. De produktie zal vanzelf minder en minder worden als de pups niet vaak meer drinken.

Eerst naar de nieuwe portretjes !!!

Hieronder de nieuwe foto's en helemaal onderaan wat video beelden

Helemaal bedolven onder een berg puppy-love

 

Wat is puppy-bezoek toch vermoeiend en vermoeid ;-)

 

Stoer en wakker!

 

Schattekoppie

 

Luilakje

 

Mama melk....mmmmmmm!

 

  

Tandjes voelen bij elkaar

 

Een bijzonder foto-moment .....

De poging ze allemaal bijelkaar te houden ;-)

    

Schattig-schattig-schattig

      

YES ze blijven liggen ..... ;-)

PAGE pupjes ???

 

Laat mij maar lekker gewoon wat spelen....!

 

Een plekje onder de waterbak

 

Ily's Trots

 

Heel even bij de pups liggen en dan snel weer weg!

 

Communicatie....

 

 

De laatste keer met z'n allen uit n bak

 

Erg stoer puppekind

 

Alle ruimte !!

 

Kat Silver is LEUK !!

 

Knuffels en pup inspectie ;-)

 

 

1-2-3-4 hoedje van hoedje van.....

 

 

Slaap pupje slaap.......

 

 

Iets teveel van het goede ??

 

 

Dappere Sterre en haar broers

 

 

Even wat melk geven onder toeziend oog van tante Kiki

 

 

Elk zijn eigen bakje

Lekkerrrrrr !

  

 

 

Silver's puppy dans!

Wat vinden ze elkaar LEUK!!!

 

 

Welterusten liefies - tot de volgende keer...

 

Hieronder nog wat bewegende beelden...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Week 5

 


Vivid Daydream

Home pagina