Zwitserse Witte Herder pups / White Shepherd puppies
 

                    


** De 8 pups van Sinta en Suka **

 

** Week 6 **

 

Veel belevenissen: lekker de hele dag buiten spelen en ... prikken...

Week 6 is een drukke week. De pupjes worden in hun 6e week ook steeds drukker en krijgen steeds meer wensen. Ze willen overal op avontuur, in huis en buiten en wanneer dat even niet mag of kan dan laten ze luid en duidelijk protest horen. Ze weten precies waar het eten vandaan komt en rennen achter ons aan met etenstijd. Het zijn grote eters en je moet oppassen dat ze niet teveel naar binnen werken, want van stoppen weten ze niet. In het weekend hadden we weer veel puppy bezoek en een grote schrik. Een vieze schrik; Sinta ging ineens midden in de tuin enorm overgeven. Ons bezoek keek geschrokken toe. Grote hoeveelheden bruinspul wat stonk naar ...heel VIES. Een paar van onze anderen honden begonnen spontaan mee te doen. Ik vreesde al het grote vrezen van een virus, aangezien 1 pupje helemaal niet lekker was, al twee dagen. Hij had geen eetlust en sliep veel. Maar in de avond kwam de opluchting toen ik ontdekte dat Sinta heel veel paardemestkorrels had gegeten (voeding voor de moestuin!) De schuur was niet goed afgesloten geweest. Gelukkig niet schadelijk en blijkbaar smakelijk, maar wel zwaar op de maag liggend  ;-)

Overdag kunnen de pups met dit heerlijke weer zich vermaken in de tuin. Ze willen maar wat graag naar buiten in de vroege ochtend! Ze zijn gewend aan veel vreemde dingen intussen, zoals benzine grasmaaiers, de watersproeier in de tuin, auto's, de wasmachine, keuken gerommel, stofzuigen, te veel om op te noemen. Ze vinden het allemaal wel prima maar ja ze zijn dan ook 8 pup-sterk ;-)

De pups hebben hun eerste autoritjes gemaakt en hebben zich werkelijk heel voorbeeldig gedragen! Geen plasje geen poepje, niet spugen, en heerlijk slapen! Wat wil een mens (die in die zelfde auto zit) nog meer ?? Echt Super !!

Het was ook de week van de prikken, het stel heeft een echte micro-chip gekregen en ook nog een eerste inenting! Wat zijn ze stoer en dapper geweest, nauwelijks een piepje en lekker meteen weer spelen erna. Natuurlijk heeft onze dierenarts ook gelijk een gezondheids "APK" keuring gedaan. Allen zijn zeer gezond verklaard, en daar zijn we enorm blij om !!  En met een mooi paspoortje voor elke pup in onze tas konden we weer huiswaards.

De pups hebben deze week opvallend veel geslapen, zoals wel op de foto's te zien is, maar dat is logisch met het tropische lente weer in april !! Natuurlijk hebben we ook een badje neergezet waar sommige boefjes wel gebruik van wilden maken.

Sinta geeft nog nauwelijks melk en wordt een beetje moeder-af. Ze is nog steeds dol op haar pups maar wil ook wat meer zich met andere dingen bezig houden. Het is wel heel leuk om te zien hoe ze nu echt wil spelen met haar kinders, ze vindt ze daar nu groot genoeg voor.

 

Veel plezier met het bekijken van de foto's en het filmpje!

 

 

Vergeet niet op 1050p te klikken voor HD beeld!

 

 

 

Al een flinke dame

 

 

Gezellig bezoek

 

 

Het liefst wordt ie al mee naar huis genomen............

 

 

Wie kan dat liefs weerstaan...........

 

 

Nog niet helemaal wakker..

 

 

Sommige oortjes willen al een beetje staan

 

 

Siesta

 

 

Mama Sinta stoeit nu ook met haar lievelingen!

 

 

Met Dunya spelen!

 

 

Water - water ...wat is het warm!

 

 

Tante Dunya op de uitkijk post!

 

 

Wie mag de bal ?

 

 

Stoeivechtpartij

 

 

Daar komt de Ballen jongen...

 

 

Puppy meeting..

 

 

Mooi zitten voor de foto..

 

 

Chillen op Camping "Vivid Daydream" ...

 

 

Tropische dag!

 

 

De deken onder kleine Luna vandaan trekken ??

 

 

Er zijn weer veel foto-momenten deze week (-:

 

 

In de schaduw is het lekker koel

 

 

Hondsmoe..........

 

 

Nog meer foto's zie je   >> Hier <<

 

 

Tot volgende week !

 

Naar  Week 5  <<< ** >>> Naar  Week 7

 

Home