Zwitserse Witte Herder pups / White Shepherd puppies
 

                    


** De 8 pups van Sinta en Suka **

 

** Week 7 **

 

Helaas, alweer de laatste week van ons 8-tal prachtige pups...

Sinta heeft deze week de brui gegeven aan het voeden en haar melklijsten slinken snel. Ze is wat minder mager door haar extra maaltijden en is enorm speels. In de ochtend na het opstaan rent ze als een malloot door de tuin achter Dunya aan. En die laatste vindt het geweldig met haar grote zus te dollen.

En wat gróeien de pups deze week! Bijna alle oortjes gaan al staan en dat is zo'n leuk gezicht. Speeltjes worden steeds meer gewaardeerd en natuurlijk krijgen ze elke dag wat nieuws om uit te proberen. Trek spelletjes zijn favoriet en een paar aan elkaar geknoopte zakdoeken en een geknoopt t-shirt geeft veel speel-plezier. Een oude panty vindt het stel boefjes helemaal leuk omdat die zo lekker kan uitrekken! In de grote zandbak is het ook altijd pret al worden de witte vachtjes wel heel grauw en groezelig. Het liefst gaan ze helemaal niet meer naar binnen en rennen ze de hele tijd blij door de tuin, om  lekker ergens neer te ploffen als ze moe zijn en een slaapje doen om bij te komen.

Het spelletje brokjes zoeken is ook nog steeds een succes, door de opwinding gaan de pups om het hardst piepen. Ze luisteren al heel goed als ze geroepen worden, omdat ze denken dat er wel eens wat lekkers gegeven gaat worden ;-)

Lekkers met een grote L is er op de dag dat ze 7 weken zijn. Elk krijgt een hele kippenbout en dat was pas echt Feest! Er is een video van gemaakt die hieronder te zien is. Wees voorzichtig met kip en pups want, ze kunnen best bot verteren en kauwen, maar teveel is nog niet goed, dus haal het laatste stuk weg. Vooral ook omdat ze een laatste stukje bot heel kunnen doorslikken in hun opwinding. Dat kan gevaar opleveren. Dus altijd toezicht houden en begeleiden!

Het afscheid komt eraan, de tijd is ons véél te snel voorbij gegaan!

De komende week moeten we afscheid nemen )-:

 

Veel plezier met het bekijken van de foto's en het filmpje!

 

Vergeet niet op 1050p te klikken voor HD beeld!

 

Vergeet niet op 1050p te klikken voor HD beeld!

 

 

"Woo hier stinkt het ... Wegwezen" !

 

 

"Samen melig doen"

 

 

"Siamese tweeling !

 

 

Ondeugend Snoepie....

 

 

"Met haar zwarte vriendinnetje" !

 

 

 

"Show time"

 

 

"Hee zeg wat vliegt daar ??!!

 

 

DAT is LEUK !

 

 

MIJN speeltje

 

 

 

"Klauter kleuter- speel tuin" !

 

 

Verstopplek!

 

 

"Pakkertje spelen!

 

 

Parmantige oortjes...

 

 

Snelheid...

 

 

Samen met Hutch; een heel ander soort hond...

 

 

Mama Sinta inspecteert "de Villa"

 

 

Moe van alle avonturen.....

 

Nog meer foto's zie je   >> Hier <<

 

 

Naar  Week 6  <<< ** >>> Naar  Afscheid

 

Home