** WEEK 1 **

Een zeer actief stel zomer pups !!

Vanaf het eerste moment dat we aan de tepels zuigen kregen we al lekkere melk. Maar elke dag komt daar als vanzelf steeds meer bij.. Wat een wonder die melkfabriek van mama! De eerste drie dagen moeten onze buikjes erg wennen en hebben we soms best wel buik krampjes, dat is niet leuk. Maar gelukkig masseert onze lieve mams met haar warme tong onze buik dan, waardoor het snel beter wordt. En de tweede helft van de week liggen we alleen nog maar heel erg te smullen en genieten van die zalige melk. We knorren en kneuteren van genoegen! Drinken drinken en elkaar opzij duwend om de beste tepel te vinden, daar worden wij groot en sterk van. En dat drinken doen we deze week zoooo vaak dat de mensen versteld stonden van zoveel enthousiasme, hahaha! Wij zijn nie gek hoor, en we zijn bere-sterk ((-: Op de dag dat we werden geboren konden enkele van ons al zeer snel een meter vooruit kruipen! Dit om gauw naar onze mam toe te gaan. We zijn een bijzonder nest (-:

 

Mama maakt het ook goed !

Mama maakt het prima, ook zij moet even een paar dagen aan ons wennen en wat uitrusten. Maar daarna zijn we ''een harmonisch geheel" zoals de mensen dat zeggen. Haar temperatuur is ook keurig laag gebleven, onder 39 C, wat heel netjes is na een bevalling. Natuurlijk drinkt ze extra water en krijgt extra eten en super veel lekkere hapjes! (Maar wij willen alleen nog maar melk hoor!) Ze kauwde laatst een hele kip naar binnen!! En smulde daarvan (-: De baasjes van onze papa hadden die gebracht, samen met nog veel meer vlees-lekkers: zooo LIEF!!!

Na een paar daagjes vindt mama het alweer fijn even een snelle wandeling te maken en achter de wilde ganzen aan te jagen (die moten het water in van haar ;-) Mam vindt het ook wel best al er visite komt die heel graag ons in het echt wil zien, ze vertrouwt dat niemand n van ons zal meenemen. De Chihuahua's daar en tegen mogen echt nog niet te dichtbij! Die krijgen een grom en hele boze blik van mama, dus die komen echt nog niet in onze buurt. Later mogen we vast met ze spelen maar dat willen we nu nog helemaal niet. Als we niet drinken willen we alleen nog maar SLAPEN ((-:

Onze neusjes en voetjes waren al gekleurd in mama's buik, maar die worden alsmaar donkerder, en onze vachten worden ook al zo mooi vol en lang, we worden heel moooooie hondjes zeggen de mensen...

We ondergaan braaf onze eerste training (E.N.S) vooral dat op die ijskoude handdoek was eerst even schrikken, maar eigenlijk wel heerlijk met dat warme weer. Onze arme mams ligt ook steeds te hijgen..

OH ja en onze hals lintjes moeten deze week wel m de dag verwisseld, z dik worden wij al!

 

Het hele stel op een hoopje bij mama Daisy

 

 

Daisy is weer zo gelukkig met haar nieuwe babies ((-:

 

 

Ze passen er nog net samen in...maar niet voor lang!

 

 

Onder de warmte lamp, of lekker bijelkaar liggen, welnee, ze vinden ruimte om zich heen heerlijk (-:

 

 

Buurmeisje Nina mag heel even een baby op schoot

 

 

En dan onze Muril ook maar heel eventjes....

 

 

Veilig tussen moeders grote poten!

 

 

In dromenland...

 

 

Slapen met knuffels is wel gezelliger hoor!

 

 

Chillen met z'n drietjes

 

 

Nog een veilige haven gevonden!

 

 

 

Heerlijk ontspannen uitbuiken na de maaltijd

 

 

Kijk eens hoe ze al gegroeid zijn !!!

d

Daisy hjeeft het warm...

 

 

Dit pupje weet al wat ie wil worden!

 

 

Genieten genieten....

 

 

 

Daar kun je toch ren naar kijken.............

 

 

 

Een hang-jongere in de dop

 

 

Het mandje is n al te klein aan het worden!

 

 

Met die enorme tong hebben ze goed hou-vast aan de tepel van mams !

 

>>> Portretjes / Portrets <<

 

>> Veel meer Foto's / Many more pics <<

 

 

 

 

<<< TERUG       <<< BACK      WEEK 2 >>>

 

HOME