** WEEK 3 **

De Transformatie tot hondjes...

Wij hebben deze week écht tandjes gekregen! Een hele boel ((-: Dat betekent dat we klaar zijn om te eten, en dat hebben we eind van deze week met smaak gedaan! We vielen aan als wolfjes op de gemalen vlees maaltijd, en hebben écht gesmuld !! We wisten niet dat we zoiets lekkers zouden krijgen, want tot nu toe was melk echt het aller-lekkerste!! Minder lekker was de wormen kuur die we moesten slikken, roze pudding leek het wel, maar het was gewoon víes. Hopelijk krijgen we dat nooooit meer...

We worden vaak geknuffeld door mensen die ons super schattig vinden, en soms vinden we dat ook best leuk hoor, maar niet altijd. We willen ook lekker ons gangetje gaan en leren spelen, met elkaar en met speeltjes die we hebben gekregen. Onze mensen-mama heeft weer veel foto's gemaakt omdat ze alles dat we doen geweldig vindt. We vinden zelf ook dat we heel leuke pupjes zijn en voelen ons heel stoer met alles dat we al kunnen! We lopen al als echte hondjes en zitten kunnen we ook natuuurlijk. Rennen gaat nog niet zo goed dan vallen we steeds om, maar dat komt vast wel als we iets ouder zijn.

Onze vachtjes worden alsmaar langer en dikker en gelukkig is het deze week niet zo warm. Volgende week zijn we waarschijnlijk wel klaar om het huis te gaan verkennen en misschien zelfs wel de tuin...oei..spannend hoor!

Mama Daisy eet alleen maar vlees-compleet omdat ze ineens erg aan de dunne gaat van brokken, ze doet het erom denken we, zo'n slimme mama !! Vlees is natuurlijk ook veel lekkerder. Wij als pupjes krijgen een erg bruin snoetje en voorpootjes van melk met zoveel ijzer, maar dat verdwijnt vanzelf als we geen melk meer drinken zeggen ze.

We zijn weer heel flink gegroeid deze week en wegen al tussen de 1.5 en 2 kilo per stuk!

 

Een hele vieze hap wormen kuur: BAH!

 

 

Ze zijn gewoon TE schattig ...

 

 

Kusjes geven kunnen ze ook al hoor.

 

 

Daisy heeft nu een hele vracht pupjes !

 

 

 

Nageltjes knippen hoort er ook bij ...

 

 

 

Foto modelletje (-:

 

 

En nog eentje..

 

 

Een ijsbeertje...?

 

 

Zoek het pupje...

 

 

 

Een heel zacht plekje om heerlijk te slapen...

 

 

Rollebollen en genieten...

 

 

Snoetbijt spelletjes...

 

 

 

Een wasbeurt na het drinken.

 

 

 

Samen stoeien...

 

 

 

Voor het eerst écht eten............!

 

 

 

Communicatie..

 

 

 

Verschillende speeltjes om te onderzoeken.

 

 

 

Onze lieve knuffelbeer...

 

 

Stilstaan voor de portretjes.....dat valt niet mee hoor ;-))

 

 

>> Veel meer Foto's / Many more pics <<

 

>>> PORTRETJES / PORTRETS <<<

 

 

 

<<< TERUG       <<< BACK     >>> Week 4

 

HOME