Zwitserse Witte Herder / White Swiss Shepherddog

 

                          

 

 

 

 

 

 

  Home 

     

 

  

  De pups van Daisy en Suka 2010

Week 1

 

Mijn pups zijn... LIEF LIEF LIEF !!!

Wat ben ik trots op mijn 8 mooie kindjes !!! Ze zijn mijn ALLES !! In de eerste week groeien ze hard van mijn melk. Het is zo fijn weer puppen-mama te zijn, ik wens dat het  nooit zou eindigen...!

Dit is al mijn 4e nestje maar het verveelt me nooit, jammer dat ik nu niet meer zwanger mag worden. In de zwangerschap heb ik me prima gevoeld, en was tot het eind aan het sporten. Al mijn kindjes zijn daardoor vast super gezond geworden. Het zijn sterke kleine beertjes en elke dag krijgen ze meer kracht!

De eerste 2 dagen na de geboorte was ik niet zo lekker; ik heb dat altijd, dan ben ik koortsig en hijg ik van de warmte. Mijn temperatuur kwam gelukkig niet boven de 39.3 en dat is voor een hond niet zo heel hoog hoor. Maar het was op dag drie weer weg en werd ik weer helemaal mezelf.

De melk is goed op gang gekomen en de pups drinken de hele tijd door, om de beurt. Lekkere dikkertjes zijn het ((-: Meestal zijn ze heeeel rustig en lui en tevreden, ze liggen zich lekker uit te rekken en kruipen soms gezellig op elkaar om zacht en warm te liggen. Er hangt ook een warmtelamp boven ons hoofd maar daar ga k dus mooi niet onder liggen, veel te heet !

Ze zijn zooo schattig allemaal, en ik kan wel blijven poetsen en wassen, ze ruiken ook zooo heerlijk!

Mijn grote dochter moet natuurlijk ook aandacht en ik ben al een paar keer met haar wezen wandelen, dat was gezellig. Die lieverd snapt ook niet waarom ik nu steeds druk ben met puppies poetsen.

Deze week is er ook begonnen met de ENS dinges...training, daarover volgende week meer... En natuurlijk moesten de bandjes al vervangen omdat mijn kleintjes dikke stierennekken krijgen!

Ik was bang, toen ik zo moe was na de bevalling, dat ik in m'n slaap op n van mijn pups zou gaan liggen maar gelukkig is dat nog nooit gebeurd en ook nu niet! POE ik moet er niet aan denken !!!

De tweede helft van de week kreeg ik weer "de kriebels", dat is heel raar...ik voel dan dat ik heel nodig een extra nest moet maken voor als er iets gebeurt...Niet dt er iets gebeurt, maar het VOELT zo...Ik MOET het doen gewoon...! Dus ik in de tuin een flink gat gegraven, ruim genoeg voor alle schatjes. Maar ja...eigenlijk wil ik de pups helemaal niet verhuizen hoor, ze liggen heerlijk veilig en warm binnen. Maar je weet maar nooit....als de grote boze wolf komt heb ik mooi een extra hol (-:

Hieronder de portretjes (klik die reclame maar even weg!)

 

 

En dan nog... ERG veel foto's van de lieve luie pupjes ! En onderaan een VIDEO-OOTJE (-:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hier onder een heel klein stukje video van de kleine druktemakertjes (want dat zijn het soms al ;-)

 

 

 

<<< Terug             Week 2 >>>

 

home