]

  Zwitserse Witte Herder / White Swiss Shepherddog

 

                          

 

 

 

 

 

 

  Home 

     

 

  

  De pups van Daisy en Suka 2010

Week 2

 

Geen Witte Herder is zo gelukkig als ik (-:

HEERLIJK is het om mijn babies te verzorgen!! Ze zijn zo makkelijk, gezond en LIEF, en ik voel me zo goed dat het moederen een zalige bezigheid is!! De pups hebben nog geen tandjes dus mij pijn-doen kunnen ze nog niet. Hun scherpe nageltjes zijn keurig gemanicuurd en bovendien heb ik zo'n dikke vacht dit jaar dat ik nergens last van heb. Dag en nacht ben ik bezig met wasbeurten maar dat verveelt me nooit hoor! Tussen door slaap ik heerlijk tussen de schattige witte bolletjes; gezellig en lekker knus !! Een fijner plekje is er niet. Af en toe wil ik kunnen slapen zonder op te hoeven letten en dan ga ik een uurtje naast de puppy-box liggen, dan slaap ik meestal een tijdje héél diep. Maar de babies zijn rustig, ook als ik even ergens anders lig, en met hun buikje vol dan liggen ze heerlijk bij elkaar in dromenland.

Er is al veel visite geweest en eigenlijk vertrouw ik de meeste mensen wel want "mijn vrouwtje" is erbij en die past ook goed op mijn pups. Iedereen is verbaasd hoe goed mijn kleintjes groeien van mijn lekkere melk. En hoe dik en lang de witte vachtjes al worden en hoe zwart de neusjes - ze zijn stuk voor stuk schitterend! Mijn pupjes zijn de mooiste van de wereld. Maar ja, ik ben misschien wel een beetje bevooroordeeld ;-)

Het liefst zou het bezoek stiekem één van mijn kleintjes mee smokkelen, maar daar steek ik een stokje voor, ik wil ze nog lang niet kwijt! Gelukkig komen mijn pups geen liefde tekort want iedereen wil ze kussen en knuffelen ((-:

Vanaf dag 4 krijgen alle pupjes hun ENS-training, "mijn vrouwtje" Dolly doet dan elke dag van alles met ze, met bijvoorbeeld een wattenstaafje tussen hun teentjes, en dan moeten ze vervolgens op hun kop hangen en dan ook  nog op een koude natte doek liggen...Brrrrrrr...Nouja, het schijnt ze extra gezond en sterk te maken dus ikke vind het best hoor.

Dolly maakt ook heel veel foto's en dan ben ik altijd extra trots ((-:  En weet je wanneer ik ook trots ben ?  De babies proberen al een beetje te lopen, écht waar! Ik lig dan gespannen te kijken om te zien hoeveel stapjes ze al kunnen, ze zijn zó STOER (-:

Als ze twee weken zijn ondergaan ze hun eerste vervelende ervaring, dan moeten ze hun eerste hap wormen kuur JAKKES! Ik weet hoe vies dat is als je alleen nog maar melk lekker vindt....Maar ja het hoort erbij en is ook wel belangrijk. M'n arme moppies....Ik geef ze maar een extra slokje melk als troost.

Alle pups zijn nu al een KILO! Dus ruim verdubbeld in hun gewicht!

Hieronder weer foto's en portretjes, ik hoop dat jullie net zo van mijn babies genieten als ik doe!

 

 

 

De pups worden eindeloos geknuffeld...

 

 

Kleine pup voetjes en pootjes....

 

 

 

Heel tevreden luieren....

 

 

 

Krijg je al tandjes ??       Nee hoor!

 

 

 

Even "Super" tanken  bij mama.....

 

 

 

Heerlijke zachte slaap-plek...

 

 

 

Knusssss samen................!.

 

 

 

Poetsen en wassen...........

 

 

 

Mooi contrast !

 

 

 

Helemaal ontspannen...

 

 

 

Trots en tevreden....

 

 

 

Acht op een rij...

 

 

 

Pups knuffelen onder het wakend oog van mama Daisy...

 

 

 

Wie smelt er niet van zo'n lieve baby herder ??

 

 

 

Daisy vertrouwt Willem helemaal met haar pups...

 

 

 

Een bergje slapende Witte Herdertjes...

 

 

 

Liefde....

 

 

 

Mag ik nu weer slapen ??

 

 

 

Zoooo Lief!

 

 

 

Dringen voor de beste tepel ....

 

 

 

Slaaaaaaap !

 

 

 

Wel te rusten !!

 

 

 

 

Nog veel meer foto's van week 2 bekijken ?    klik  >> HIER <<<

 

<<< Week 1             Week 3 >>>

Home