Zwitserse Witte Herder / White Swiss Shepherddog

 

                          

 

 

 

 

 

 

  Home 

     

 

  

  De pups van Daisy en Suka 2010

Week 4

 

HELP! Mijn pup kinders groeien veel te snel op !

Het is niet leuk meer, die kleintjes van mij groeien z snel! Vorige week waren het nog echt dreumesjes en nu...het worden gewoon al hondjes. Ze hebben allemaal scherpe gebitjes gekregen, eerst de tandjes natuurlijk en daarna gingen de grote knip/scheur kiezen duwen om een plekje te veroveren. Af en toe hadden ze daar echt last van. Maar...het hebben van tandjes geeft ook de mogelijkheid cht eten te gaan eten, en dat deden ze deze week volop. Het vrouwtje heeft ze als eerste wat puppy pap voorgezet en tot haar verbazing, n de mijne, vielen ze aan als wolfjes!! Hun broertjes en zusjes van vorig jaar waren lang zo enthousiast niet en wilden het liefst alleen maar mijn melk. En deze pups gingen meteen eten alsof ze het altijd al gedaan hadden. Heeeeel bijzondere kinderen heb ik (-: Vervolgens vonden ze yoghurt ook heel lekker, en vers vlees nog lekkerder en zelfs geweekte brokjes gingen er deze week ook in als koek ((-: Ze willen heel snel groot worden denk ik.....helaas....)-: Ik mis dat baby achtige van de eerste weken nu al heel erg )-:

Al het OH en AAAH van het bezoek maakte me weer super trots natuurlijk, iedereen staat versteld hoe mooi mijn pups zijn, ja dan ben ik cht heeel erg trots ((-: De aanstaande baasjes van n van mijn pups had zelfgebakkepups komen kijkenn hondenkoekjes meegenomen, wat lief he ? En LEKKERRRRR ! En ik kreeg ng een dik kraampakket met heel veel lekkers, zoo lief! Maar helaas mocht ik niet alles opeten want ik kreeg dunne P. van al dat heerlijks....

Een eigenwijs zoontje van me klom halverwege de week een paar keer over de puppybox rand en tja dat was een teken dat ze eruit groeien. Het vrouwtje had al dekentjes naast het kraambed gelegd zodat mijn meest eigenwijze pups een zachte landing zouden maken. Maar aan het eind van de week was het dan toch echt tijd de puppy-slaap-ren neer te zetten, daar kunnen ze cht niet uitklimmen denk ik. Maar met mjn pups weet je het maar nooit ;-)

Ik vind het nu ook wel goed als mijn grote dochter Dunya en de Chihuahua's naar mijn pups komen kijken en een beetje met ze stoeien, en de pupjes vinden het reuze interessant al die verschillende honden vriendjes!

Weet je waar ze ook zo goed in zijn? Het vrouwtje heeft naast hun zachte deken wat kranten neergelegd, ze lopen er allemaal braaf naartoe om hun plasje en poepje te doen, is dat niet knap ? !!

Mijn schatjes beginnen het nu leuk te vinden om te spelen; dat is wel te zien op de foto's hieronder. Ze hebben ook een echt rammelaar gekregen en dat vinden ze een leuk en spannend speeltje (-:

Ik voed en poets mijn kleintjes nog vol overgave, OH wat ben ik gek op ze ((-: Of het nou dag of nacht is, ik pas altijd heel goed op mijn pups, en blijf vlak bij ze. Behalve als ik met het vrouwtje ga wandelen dan laat ik ze een uurtje alleen. Ik had bijna een haas gevangen zeg; het maisveld was kaal en ik kon lekker rennen en opeens zie ik een haas, maar die was helaas zo snel-als-een-haas en ik had het nakijken...Ik moest helemaal piepen van opwinding, WOW wat was dat leuk ((-:

Mijn pups gaan nu ook af en toe al naar buiten, ook dat vinden ze helemaal prachtig en niet eens eng. Ze zijn klaar om steeds meer van de wereld te ontdekken!

 

 

          

              Ik wil even naar je nieuwe gebitje kijken.....                                              En nu ikke bij jou !

 

 

I Love You KNUFFEL............... <3

 

 

Veilig dicht tegen de warme grote knuffel aan

 

 

Mama slaapt samen met lieveling ....

 

 

Ondeugende drieling :-)

 

 

De twee meisjes samen op n schoot

 

 

Ja! Ook zus Dunya en Chihuahua Laila mogen nu komen kijken en knuffelen (-:

 

 

Samen giechelen.............

 

 

Ik ben niet moe hoor.......................zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.........

 

 

Gauw een slokje melk halen !

 

 

Ochtend gymnastiek ....

 

 

Spelen met speeltjes en het nieuwe gebitje uitproberen.

 

 

Duim zuigen ??   Pootje sabbelen !

 

 

MIJN rammelaar (-:

 

 

Weer op de foto ??

 

 

Ik ken nog een hele goeie mop .....................!

 

 

Gezellig knuffel bezoek voor de boefjes !

 

 

Wat moeten we hier nou weer mee ??

 

 

EIN-DE-LIJK cht eten !!

 

 

Ons bordje is alwee leeg hoor!

 

 

Wat worden wij verwend zeg !! Jammie !!!

 

 

Deze bink kan er al makkelijk over heen hoor !

 

 

De eerste keer buiten, en dat vinden wij helemaaaaal niet erg (-:

 

 

Wat is de wereld Grooooot ......

 

 

Mama Daisy geniet ook van het zonnetje (-:

 

 

Zal ik ng verder op avontuur gaan of toch maar niet.....

 

 

Heeeerlijk even bijtanken bij onze mams...

 

 

Weer binnen en heerlijk moe in slaap vallen...

 

 

 

 

Voor wie meer nog foto's wil zien klik >> Hier

 

<<< Week 3             Week 5 >>>

Home