Zwitserse Witte Herder / White Swiss Shepherddog

 

                          

 

 

 

 

 

 

  Home 

     

 

  

  De pups van Daisy en Suka 2010

Week 6

 

Mijn lieve arme pups waren echt zielig deze week

Deze week moesten mijn kleintjes hun CHIP, nou ik weet dat dat niet leuk is maar het met nou eenmaal zeggen de mensen...En dat was nog niet alles...mijn pups zijn ook nog allemaal 2 dagen ziek geweest. Echt zo zielig!

Bij de chip-mevrouw hielden de eerste 4 pups zich heel kranig en dapper, nummer 5 zette het vervolgens op een krijsen waarna de andere 3, die nog moesten, ook voor de zekerheid maar gingen gillen. Jeeeemig zeg, dat was niet leuk. Het fijne is dat ze alles weer snel vergeten waren en weer lekker gingen spelen.

2 daagjes later lieten mijn kinders ineens hun pup brokjes staan...nou dat is niets voor hen want ze vallen altijd aan alsof ze weken niets gehad hebben. Ze lagen alleen maar te slapen en sommige moesten spugen. En ze waren stil als muisjes. Ook van achteren kwam er vanalles uit dat helemaaaal niet lekker rook POE>>>>>>>>>>>! Het pup bezoek werd afgebeld en ik bleef met m'n neus boven op m'n kleine zieke stinkertjes samen met het vrouwtje. Ik denk ook niet dat het bezoek het had kunnen uithouden want zelfs ik hield m'n adem in van de lucht..........

Toen ze weer wat trek kregen hebben ze yoghurt gehad en later heeft het vrouwtje een grote pan witte rijst gekookt. Dit kregen ze beetje bij beetje met wat karnemelk. En langzaam aan kwam er weer leven in mijn lieve pups. Wat was k BLIJ!! En ook het vrouwtje was blij dat mijn witte herdertjes weer lekker gingen keten en lawaai maken met z'n allen. Een virusje kan zomaar binnen sluipen helaas, daar doe je weinig aan.

Nog steeds laat ik de boefjes drinken, ze doen wat voorzichtiger met hun bekkies vol tanden en ze vinden het nog steeds heerlijk om mijn melk te krijgen.

Het is buiten wat kouder geworden maar als het droog is gaan mijn pupjes lekker even buiten spelen, ze hebben veel te ontdekken! Ze hebben kennis gemaakt met een ballon die ging knallen toen ze er in beten, maar daar waren ze in het geheel niet van onder de indruk. Ook hebben ze lekker gespeeld in "de ballenbak", omdat het te koud is om er water in te doen voor een zwempartijtje. Maar soms proberen ze in hun waterbak een badje te nemen, de grapjassen!

Dus naast de vervelende dingen waren er gelukkig ook leuke dagen! En oh ja, mijn lover papa Suka, hebben we ook gezien, wat een lieverd is dat toch !!!

Er zijn natuurlijk weer foto's gemaakt van alle avonturen, en een filmpje. Heel veel plezier met bekijken.

 

 

 

Samen spelen !

 

 

Muriel en Sven komen gezellig even langs (-:

 

 

 

 

 

Nageltjes knippen...

 

 

Ieeeeeeeeeee laat me los !

 

 

Ga je nu voorlezen Melina ??

 

 

Jeuk in me oor ....

 

 

          

Onze lieve mooie papa Suka!

 

 

Broertjes ....

 

 

Dat voelt raar aan de pootjes maar we durfen er best op hoor!

 

 

Kom op Bibi we gaan tuinieren !!

 

 

Kan best door dit gat in de tuin deur hoor!

 

 

Tuin plezier (-:

 

 

Ziekjes...

 

 

Misselijk en moe.......

 

 

Bezorgde blik van mama Daisy en n van haar zieke zoontjes..

 

 

Maar DIT is leuk!

 

 

Samen.....

 

 

Voor Villa "Vivid Daydream"

 

 

Leuk zo'n doos !

 

 

Plaaaatje...

 

 

Al goed geleerd zachtjes te doen met de scherpe tandjes!

 

 

Mijn thuis (-:

 

 

Veel om mee te spelen!

 

 

Ikke durf best hoor!

 

 

Moe en slaaptijd.....

 

 

 

 

 

Nog meer foto's zien ?? Klik HIER

 

 

<<< Week 5             Week 7/8 >>>

Home